О нама

Сервис eRacuni.rs настао је као потреба да се нашим партнерима јавним комуналним предузећима помогне у дигиталној трансформацији пословања.

Желимо да уз помоћ модерних технологија поједноставимо нашу свакодневицу и учинимо је безбеднијом.


Данашње искуство плаћања рачуна је потпуно другачије у односу на претходну деценију.

Мало старији грађани се сећају како су плаћања обављали путем шалтера поште или у банци.

Са налозима за плаћање отишли би у пошту или банку и стрпљиво чекали у реду за плаћање - неке рачуне плаћали су много раније него што су били у обавези, јер је било лакше плаћати једном месечно све редовне обавезе, него за сваки рачун чекати у реду изнова.


Технолошки развој и константно праћење потреба клијената допринели су многим побољшањима.

Уз помоћ сервиса eRacuni.rs пријем и плаћања рачуна су знатно поједностављена.

Као резултат тога данас не морате чекати поштара и проверавати поштанско сандуче да ли су стигли рачуни - и ићи у пошту или банку да их платите.

Сви рачуни од наших партнера стижу на адресу сервиса eRacuni.rs где их једним кликом можете погледати и платити без провизије.


У реализацији сервиса eRacuni.rs велику помоћ нам пружа компанија Телеком Србија са својим напредним услугама интернета, фиксне телефоније и слања СМС порука.


Почетна идеја за сервис настала је у Центру за гробља са циљем да се олакша слање рачуна за услуге закупа гробних места и одржавање гробља.

На предлог наших партнера јавних комуналних предузећа проширили смо сервис за пријем и плаћање свих комуналних и других рачуна.


Центар за гробља

Глогоњски Рит 54/2

11213 Падинска Скела fax 33

ПИБ: 110214286

МБ: 28236859


Телефон за контакт: 062 277 700